output_48c0L3.gif                                                                 logos

Новини

Завърши 66 Международна колоездачна обиколка на България | Finished 66th International Cycling Tour of Bulgaria

Официалната церемония по награждаването победителите на третия последен етап (Юг) се състоя пред завода за велосипеди "МАКСКОМ" в Пловдив, в 12:30'.
Присъства Министъра на Младежта и спорта господин Красен Кралев, господин Николай Бояджиев - изпълнителен директор на "МАКСКОМ", които са генерален спонсор на 66МКОБ.
Бяха наградени съответно победителите за етапа, бяха облечени лидерските фланелки - бяла, зелена и бяла на червени точки.

Финал на III.етап от 66.МКОБ

Официалната церемония по награждаването и победителите на третия последен етап (Юг) бяха наградени пред завода за колела "МАКСКОМ" в Пловдив, в 12:30'.

Начало на III.етап на 66.МКОБ

Началото на финалния III.етап на 66.МКОБ беше отредено точно в 10.30' пред Община Стара Загора. Заместник-кметът на Стара Загора, г-жа Красимира Чахова. Градът ще бъде Европейски град на спорта през 2017'. Финалът на втората част на колоездачната обиколка ще бъде в Пловдив, пред завод "МАКСКОМ", където ще бъде оповестен и победителят на южната дъга от втората част на колоездачната обиколка.

Финал на II.етап (Юг) от 66.МКОБ

Финалът във втория етап на 66.МКОБ (Юг) беше приветстван от гражданите в град Стара Загора точно в 17.00'ч. тази вечер. Гостите на града обещават да бъдат отново тук, утре от 10:30', когато ще изпратим състезателите към финала в Пловдив, където ще стане ясенпобедителят в колоездачната обиколка, в завод "МАКСКОМ".
Носителите на лидерските фланелки са:
21 BUTS Vitaliy /жълта фланелка/
32 BAZHKOU Stanislau /бяла фланелка с точки/
45 TIVANI.PEREZ German.Nicolas* /бяла фланелка/
126 SAMLI Ferit.Can /зелена фланелка/
Етапно класиране до момента:

Начaло на II.етап (Юг) на 66.МКОБ

Точно в 14.00' беше даден старта на вторият, предпоследен етап преди финала на 66.издание на международната колоездачна обиколка на България. Заместник-кметът на Община Ивайловград, г-н Красен Кръстев и г-н Николай Панайотов отрязаха лентата с пожелания за попътен вятър на момчетата, които участваха в етапния кръг.

Финал на I.етап (Юг) от 66.МКОБ

Финалът на I.eтап на 66.МКОБ беше аплодиран от гражданите на Ивайловград, днес, в 17.00' Кметът на града и местната власт оповестиха носителите на четирите фланелки-победители на етапа. Утре, 8.09 ще бъде обявен официално старта на II. етап (Ивайловград - Стара Загора). Всички граждани и гости са добре дошли да изпратим участниците в 66. издание на колоездачната обиколка на България.

Старт на III.етап (Север)|Свищов-Елена

Старта на III.етап (Север) беше обявен точно в 15.00' от местната власт на град Свищов. Краят на обиколката е в сърцето на Балкана - малкото и китно градче Елена.

Финал на II-Б.етап от 66.МКОБ

Финалът на II-Б. етап на МКОБ (Север) беше удостоен от местната власт, гости и жители на Свищов, точно в 16.30'
Жители и гости на града аплодираха участниците до момента.

Старт на II-Б. етап (Север)|Плевен - Свищов

Началото на II-Б. етап на МКОБ (Север) беше дадено от кмета на Плевен, г-н Георг Спартански, точно в 16.00'
Жители и гости на града аплодираха участниците до момента.

Pages